Kulturkveld på Lovasoa

Band som spiller på gitar, trommer, osv.

Toky med band. Foto: Svend Åge Jacobsen

Det var duket for kulturkveld i storsalen på Lovasoa kultur og kompetansesenter den 6 oktober, og for en kveld det ble! Det ble spilt, sunget og danset, det hele ledet av Toky, den dyktige multimusikeren og bandlederen. Vi fikk på løpende bånd: folkemusikk av Toky og et par gutter i bandet, en dyktig gitarist  og ditto trommis, gospelkoret Normal og en gruppe lokale dansere.

De leverte alle en forestilling som kunne konkurrert med ganske mange norske profesjonelle utøvere i de samme sjangerne. Nå er Tokys band helprofft, og det hørtes! Makan til dyktige musikere finnes knapt i Norge. Samspillet og spillegleden gjorde kvelden til en musikalsk opplevelse av de sjeldne.

Koret Normal

Foto: Svend Åge Jacobsen

Gospelkoret Normal er, som navnet tyder på, et samarbeid mellom norske og gassiske utøvere. Nå glimret de norske sangerne med sitt fravær, men sannelig gjorde gasserne en flott forestilling! For en dyktighet og stemmeprakt. Toky gjorde oppmerksom på at siden Lovasoa er fullt besatt med studenter for tiden, er det bare å komme på korøvelse! Vi gleder oss allerede til neste konsert!

Tekst: Svend Åge Jacobsen, volontør, Lovasoa kultur og kompetansesenter

Legg igjen en kommentar